Over ons
 

 

Wij zijn een echtpaar met een passie voor het maken van mooie functionele meubelstukken met de kwaliteit van “vroeger”.

Toekomstige familie erfstukken die generaties lang gebruikt en genoten kunnen worden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze kennis en vaardigheden uit te breiden om tot een bijzonder eindproduct te komen.

Elk stuk dat we maken is volledig hand gemaakt in onze werkplaats, van de selectie van het mooiste hardhout, de montage van elke houtverbinding tot de uiteindelijke afwerking.

 

We ontdekte de wereld van meubel maken ruim 20 jaar geleden bij het inrichten van ons eigen huis.

Door schade en schande wijs geworden, ontdekten we de wereld van meubelbouw. We bestudeerde een verscheidenheid aan stijlen en technieken van meubilair, leerde het belang van het balanceren van kracht en functionaliteit tot in het kleinste detail.

 

We leerden de verschillende aspecten van hout te begrijpen en hoe het toe te passen in een meubelstuk, dat de werking van hout, onder invloed van de verschillende seizoenen, kan weerstaan.

 

We hebben geëxperimenteerd met verschillende afwerkingstechnieken om er voor te zorgen dat de natuurlijke schoonheid van het hout benadrukt wordt, met een breed scala aan technieken om te voldoen aan de  behoefte van onze klanten.